Sunday 23 November 2008

The Legends rock Dubai

Hier apres-midi nous sommes alles au Dubai Tennis Stadium pour voir The Legends rock Dubai avec Bas et Dieuwertje.
Ce sont les "veterans" du tennis qui s'affrontent.
Pour la petite finale nous avons supporte le Hollandais Paul Haarhuis (forcement!) contre le Suedois Anders Jarryd.
Ensuite nous avons eu le droit a un double tres anime entre le Hollandais Paul Haarhuis et l'Iranien Mansour Bahrami contre le Sud-Africain Wayne Ferreira et l'Australien John Fitzgerald. Comme d'habitude avec Mansour Bahrami, c'etait assez comique.
Enfin pour finir nous avons eu le droit a la finale tres serieuse entre le Suedois Stefan Edberg et l'Americain Jim Courier qui a gagne.

Het heeft een tijdje geduurd, maar eindelijk weer eens een bericht in het Nederlands. Ik ben ook van plan om de afgelopen berichten van Florence van Nederlands commentaar te voorzien maar hiervoor moeten jullie nog even geduld hebben. Maar hou de blog in de gaten.

Het afgelopen weekend was een druk weekend met als afsluiter zijn we op zaterdag met Bas en Dieuwertje naar de finale dag geweest van The Legends Rock Dubai een tennistoernooi voor veteranen. De eerste wedstrijd was Paul Haarhuis tegen Anders Jarryd en werd onder onze luide aanmoedigingen gewonnen door Haarhuis. De tweede wedstrijd was een hillarische dubbelpartij tussen Paul Haarhuis/ Mansour Bahrami en Wayne Ferreira en John Fitzgerald. Vooral Bahrami zat vol grappen en grollen maar hier staat hij ook om bekend.
De finale tussen Stefan Edberg en Jim Courier was serieus en vooral Courier liet zien dat hij nog hard kon meppen en hij won dan ook.






No comments: